Google Chromecast Ultra kopen

Er is weer een “ultra” nieuwe Chromecast uitgebracht door Google!

Wat is de Chromecast Ultra?

device-chromecast-ultraDe Chromecast Ultra is net als zijn voorgangers ook een mediaspeler waarmee het mogelijk is vanaf je telefoon, tablet of computer te streamen naar jouw TV. Qua uiterlijk is de Chromecast Ultra niet heel veel verschillend met zijn voorganger. Er zijn een aantal goede verbeteringen gedaan door Google. Hieronder vind je de belangrijkste verschillen tussen de Chromecast 2 en de Chromecast Ultra.

  • Streamen tot 4K Ultra HD en HDR in plaats van 1080p HD
  • Laadtijd en bufferen  is significant verbeterd.
  • Streamen met de Chromecast Ultra kan nu ook via ethernet in plaats van alleen via de WIFI.

Chromecast Ultra kopen

Helaas is de Chromecast Ultra nog niet overal te verkrijgen. Wij zullen je hieronder op de hoogte houden wanneer je overal de Chromecast Ultra kunt kopen en wat de beste deals zijn.

Chromecast Ultra kopen bij de Mediamarkt

De mediaplayer is als eerste verkrijgbaar bij Mediamarkt. De Chromecast Ultra is te verkrijgen voor €79,- en is momenteel op voorraad. Als je hem voor 22:00 besteld heb je hem morgen al in huis.

Koop nu de Chromecast Ultra bij Mediamarkt

Chromecast Ultra kopen bij Bol.com

Ook bij Bol is hij inmiddels te verkrijgen! Voor dezelfde prijs van €79,- kan je hem bestellen en is deze de volgende dag in huis!

Koop nu de Chromecast Ultra bij Bol.com

Chromecast Ultra kopen bij Coolblue

Helaas ook nog niet te verkrijgen bij Coolblue. Je kan jezelf wel op de hoogte houden en een email krijgen wanneer die Chromecast Ultra beschikbaar is. Net als bij de rest van alle webshops zal de prijs hier ook €79,- worden waarschijnlijk.

Houdt jezelf op de hoogte op Coolblue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *