Google Chromecast 3: een upgrade die je niet mag missen

Even ’s avonds lekker naar je favoriete series of films kijken zonder dat je bezig bent met allerlei losse apparaten en afstandsbedieningen? Dan kies je natuurlijk voor Chromecast! Dit is een erg handig apparaatje wat van jouw oude televisie een smart entertainment device maakt. De Chromecast 3 (2019) is van de laatste generatie die nog meer voor jou kan bieden met de laatste standaarden.

Chromecast 3 mediaspeler kopen
Chromecast 3 kopen

Je eigen slimme apparaat

Een Chromecast 3 kopen is iets waar je eigenlijk gewoon niet over hoeft te twijfelen. Met een zeer redelijke prijs krijg je enorm veel waar voor je geld. Dankzij diverse handige apps heb je geen smart televisie nodig om je favoriete content af te spelen. Je kunt bijvoorbeeld lekker even op Netflix gaan met jouw account. Het enige wat je nodig hebt is een HDMI aansluiting en een stroomaansluiting. En uiteraard een goed werkende wifi verbinding om verbinding te maken tussen de router en jouw smart devices.

Voordelen Chromecast 3: Sneller en beter

De Chromecast 3 is de derde generatie van de Chromecast series waarbij dit model veel weg heeft van de tweede genratie: het heeft een rond model met bijna hetzelfde design, maar is wel een stuk sneller geworden. Dat mag ook wel met de hedendaagse eisen, je wilt al je content natuurlijk snel en soepel afgespeeld hebben. Hiervoor zorgt dit nieuwe model: een fijnere kijkervaring zoals jij dat ook graag wilt hebben.

Chromecast 3 als mediaplayer

Dankzij dit klein stukje hardware zorg jij voor heel wat besparing aan ruimte en heb je niet meer de ergernis van allerlei grote hardware apparaten die je weer apart moet aansluiten. En natuurlijk de bijbehorende kabels die weer een lelijk aanzicht geven. Omdat de Chromecast 3 op veel apparaten wordt ondersteund en je dus makkelijk content kunt streamen aan de hand van het Chromecast logo (wat je in diverse video’s tevoorschijn ziet komen) is de gebruiksvriendelijkheid groot. Je kunt via Google Chrome je eigen server op je pc opzetten. Zo kan je ook films en andere data makkelijk streamenmet diverse handige functies en mogelijkheden om de kwaliteit aan te passen waar nodig.

Foto’s en video’s makkelijk streamen

Wellicht vind je het leuk om diverse persoonlijke content te laten zien op een groter scherm. Ook dat is iets wat met de Chromecast 3 mogelijk is. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je apparaten op hetzelfde wifi netwerk zitten waardoor je zo jouw films met gemak op de televisie kunt afspelen. Zo kan je ook heel makkelijk de Chromecast 3 gebruiken voor videopresentaties zonder dat je allerlei apparatuur moet aansluiten om beeld te krijgen.

Overal controle

Je hebt dus overal controle over wat je op een scherm wilt laten zien. Je kunt met diverse mediastream apps op een tablet, smartphone of pc content sturen en beheren. Hierbij kunnen andere gebruikers op hetzelfde netwerk ook de controle houden over wat er afspeelt: je kunt met elk smart device de content pauzeren wanneer dat nodig is. De Chromecast 3 kopen is dus eigenlijk iets wat je gewoon moet doen!

Google Chromecast 3 kopen

De nieuwste Chromecast 3 (2019) is nu al te koop vanaf €39,-. Let er bij het kopen op dat je niet de oude versie koopt. Hij wordt vaak aangeduid als Google Chromecast V3 of Google Chromecast 2018 en is te herkennen aan het nieuwe platte uiterlijk (zie foto’s hierboven).

Of bestel de Chromecast Ultra:

Delen

Gepubliceerd door

Koen Knol

Frontend Developer met een passie voor online ondernemen, affiliate marketing, SEO, social media & tech.

Een gedachte over “Google Chromecast 3: een upgrade die je niet mag missen”

  1. hoe weet ik zeker dat deze communiceert met mijn router: ZYXEL T-50. Ik heb nu de gewone chromecast, hierbij krijg ik een foutmelding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *