Nieuw: Google Chromecast 2

Google Chromecast 2Het is eindelijk toch zover! Google heeft een nieuwe Chromecast uitgebracht. Tijdens het event in San Francisco heeft Google versie 2 van de Chromecast aangekondigd. Bestel nu al de nieuwste Google Chromecast 2!

Verbeteringen Google Chromecast 2

De nieuwste Chromecast heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de oude versie van de Chromecast!

Verbetering Chromecast WIFI

De grootste verbetering van de nieuwe Google Chromecast is snellere WIFI. De media streamer heeft ondersteuning voor 5 GHz-netwerken waar de meeste WIFI verbindingen tegenwoordig op draaien. Samen met de nieuwste WIFI standaard Dual Band Wifi AC zorgt het voor veel verbeteringen in de snelheid van het streamen!

Feature Fast Play

De Chromecast heeft er een nieuwe feature bij gekregen: Fast Play. Fast Play zorgt ervoor dat films en series direct beginnen met streamen, zonder dat het eest hoeft te laden en bufferen. Testen van Google hebben bewezen dat 80% winst wordt gehaald in het ophalen van content. Ook wordt er alvast het begin van volgende afleveringen opgehaald, zodat er meteen kan worden afgespeeld!

Nieuw uiterlijk Google Chromecast 2

chromecastDe Chromecast 2 heeft ook een heel nieuw uiterlijk gekregen, die amper vergeleken kan worden met de oude Chromecast. Naast zwart is hij ook beschikbaar in citroen en koraal (rood). De vorm van de Chromecast is veranderd van een standaard USB vorm naar een rond platte schijf. Qua uiterlijk zijn we nog niet heel overtuigd, maar het schijnt functioneel beter te zijn. Het heeft in ieder geval een ingebouwde HDMI kabel, zodat de Chromecast in elke TV moet passen.

Google Chromecast 2 kopen

De nieuwste media streamer is iets duurder dan de oude. Van €35,- is de nieuwste naar €39,- gegaan. Maar als de WIFI echt een grote verbetering is en de Chromecast veel sneller is, dan is dat het geld zeker waard! Je kan de Chromecast nu al bestellen bij:

Bol.com (€39,-)

Ervaringen Google Chromecast 2

Heb jij al ervaring met de nieuwe Chromecast of wil je laten weten wat je er van vindt? Laat een reactie hieronder achter.

 

Delen

5 thoughts on “Nieuw: Google Chromecast 2”

  1. Net vanmiddag de Cromecast 2 binnen gekregen, wauw wat een kwaliteit voor deze prijs. Handig nu kan ik eindelijk weer op YouTube concerten bekijken. Op onze oude smart tv van Philips was de YouTube app niet meer beschikbaar. Opgelost met de Cromecast versie twee.

      1. In principe is dit mogelijk als de TV een HDMI poort heeft. Dan kan je de Chromecast gewoon verbinden met de Hotel WIFI. Je moet er wel rekening mee houden dat de hotel WIFI meestal van slechte kwaliteit is, waardoor het streamen wel problemen kan opleveren en slecht kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *